Dag 27. California dreamin’

Regnen falder tungt i dag. Det er meget usædvanligt. Men den er tiltrængt og har gjort alt her langt grønnere end normalt. Og man kan vel ikke rigtig brokke sig over en dags regn, når vejrudsigten siger sol og 20 grader de næste 10 dage.

Vi er tilbage i huset efter en uge på hotel med pool og strand. Og hverdagen begynder igen at tage form – i de her dejlige ferieagtige rammer. Det kræver mange kræfter for Magne at blive integreret i børnehaven. Det er virkelig svært, når man overhovedet ikke forstår sproget, reglerne og konteksten. I starten var det virkelig skræmmende, men han vokser langsomt med opgaven, og vi tager det i små skridt. Og det giver virkelig god mening at holde fast. Gennem børnehaven får vi nemlig også et smugkig ind i den amerikanske kultur. Det er primært der, at vi møder og får talt med forskellige amerikanere. Blandt andet til en klassisk børnefødselsdag, som vi var inviteret med til i en park med Moana, pinata og solskin. Her var masser af søde og imødekommende forældre. Det virker som om, at mange kommer hertil fra overalt i verdenen og har meget svært ved at forlade dette sted igen. Og det forstår man virkelig godt. Det føles lidt som et paradis her.

Vi kommer nu hjem til maj. Hjem til et sted, hvor børn leger på vejen og selv kan gå til børnefødselsdag. Når man kommer på afstand, forstår man virkelig, hvor skønt det er at vokse op i et tillidsfuldt og trygt samfund. Og selvfølgelig hjem til jer, vores kære familie og venner. Jer begynder vi at savne rigtig meget.

  

  

  

  

2 Comments on Dag 27. California dreamin’

  1. Signenabodame
    07/03/2017 at 12:08 pm (7 år ago)

    Pyha, der troede jeg liige I ville blive i paradis. Meeen… nok er det paradisisk vejr over there, men naboerne- de er sgu uundværlige;).
    Tænker tit på jer. Nu står erantis og vintergæk og strutter. Det er vist det pæneste man kan sige om vejret her… Kh

    Svar
    • Hverdagspoeten
      10/03/2017 at 4:09 am (7 år ago)

      Ingen tvivl om det; gode naboer er uvurderlige. Og det er så fedt at vide, at vi har noget godt at komme hjem til! Håber I har det godt… 🙂

      Svar

Leave a Reply